Om nog maar even wat te roeren in de gemoederen stuurt Volkswagen zojuist dit plaatje de wereld in. Ze willen ermee aangeven dat de nieuwe Volkswagen Golf, de achtste generatie, de laatste testfase in gaat.

VW belooft dat de volgende generatie van hun bestseller helemaal klaar is voor ‘a new age: gedigitaliseerd, geëlektrificeerd en connected, met de nieuwste rijhulp en online-functies en -services’. Dat mag allemaal wel zo zijn, maar wij zien op dit plaatje gewoon een Golf. Een goede zaak, want waarom zou je een succesnummer overhoop halen?

Buiten de geijkte vormen zien we een setje laaggeplaatste koplampen, net als op het exemplaar dat eerder in de McDrive werd betrapt. Achter de grote zwarte cirkel in de grille schuilt ongetwijfeld het nieuwe logo. Verder valt er, behalve lollige, hypnotiserende ‘Golf’-letters op de deuren, weinig te zien. ‘Op dit moment geven we geen verdere details prijs over de Golf, maar z’n elegante proporties zijn alvast duidelijk’, aldus Klaus Bischoff, hoofd VW Design.

De nieuwe Volkswagen Golf maakt ‘in de herfst van 2019’ zijn opwachting. Wat een andere manier is om te zeggen dat hij begin september nog niet op de IAA in Frankfurt zal staan.

Advertentie

Reacties

  • Stijn D. heeft op 28 augustus 2019 geschreven:

    Maarre, is dat nou een witte Golf met zwarte strepen, of een zwarte Golf met witte strepen?
    Waarschijnlijk wel de meest inspiratievolle Golf die je ooit tegen zal komen!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie