Mysterieuze Bugatti test op Paul Ricard

Woensdag onthult Bugatti een nieuw model

Foto('s): GE Supercars / Screenshot YouTubeBugatti hypercar op Paul Ricard
Foto('s): GE Supercars / Screenshot YouTubeBugatti hypercar op Paul Ricard
Foto('s): BugattiAchterlichten nieuwe Bugatti
Foto('s): BugattiWhat if - nieuwe Bugatti
Bugatti hypercar op Paul Ricard
Bugatti hypercar op Paul Ricard
Achterlichten nieuwe Bugatti
What if - nieuwe Bugatti

Bugatti komt deze week met groot nieuws. Wat het is, daar laten ze zelf nauwelijks iets over los. Het enige wat het merk tot nu toe vrijgaf, is een foto van de X-vormige achterlichten en het getal ‘0,67’. Bij de teasers plaatsten ze de woorden ‘What If?’. En nu is een prototype van de nieuwe Bugatti vlak voor de onthulling gespot op het Franse Circuit Paul Ricard.

De mysterieuze Bugatti maakt geluid, dus er ligt sowieso een verbrandingsmotor in. De 8,0-liter W16 zou logisch zijn, maar als Bugatti hier een hybride aan het testen is, kunnen ze ook voor iets anders zijn gegaan. Als het een hybridemodel is, zou het getal kunnen slaan op 0,67 kW per kilo, waarbij de auto waarschijnlijk rond de 1.800 pk zou hebben. Maar dat is slechts een gok.

Mogelijk test Bugatti een nieuwe auto voor de hypercar-klasse in Le Mans. In deze nieuwe klasse racen teams met auto’s die gebaseerd zijn op echte productieauto’s. Als dat zo is, dan komt Bugatti met een nieuw productiemodel én een raceauto voor Le Mans. Dat zou in ieder geval de grote hoeveelheid aerodynamische delen verklaren. Speculeer er nog maar even op los – woensdag krijgen we de nieuwe Bugatti te zien.

Mysterieuze Bugatti test op Paul Ricard

Reacties
  1. kamiel zegt op 26 oktober 2020 om 11:25:

    het ziet er uit als een bruut circuitmonster, ik ben erg benieuwd wat de specs zijn

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken