Op de Duitse snelweg kwam een oplettende autoliefhebber deze gecamoufleerde BMW tegen. De achterlichten zeggen M4, maar de bijzondere opstelling van de uitlaten doet vermoeden dat hier meer aan de hand is. De uitlaten staan in dezelfde opstelling als die van de Lexus RC-F, maar dan dichter bij elkaar. Is dit hoe de Competition eruit komt te zien? Of kijken we hier naar de extremere BMW M4 GTS (G82)? Volgens Misha, die de foto op zijn Instagram plaatste, is er iets anders aan de hand.

We weten al dat de nieuwe BMW M4 er komt in twee uitvoeringen. De normale M4 produceert 480 pk en de Competition biedt een royale 510 pk. Een handbak is een optie en voor het eerst biedt BMW de dikdoener ook aan als M3 Touring. Die volgt een tijdje later. De motor is in alle gevallen een 3,0-liter zes-in-lijn. Hierboven zie je foto’s van de BMW M4 (G82) met het normale uiterlijk en met de uitlaten op de bekende plek.

Normaliter monteert BMW op de Competition geen overdreven vleugel. Dat zou betekenen dat we hier kijken naar de GTS, of iets dat daarop lijkt. De GTS is een extra spartaanse uitvoering met minder gewicht, vaak geen achterbank en een spoiler op de achterklep. Maar volgens Misha kijk je naar het nieuwste spul uit de M Performance-catalogus van BMW. Eigenaren kunnen de uitlaten en de vleugel bestellen bij het samenstellen van hun nieuwe M4.

BMW M4 (G82) met bijzondere uitlaten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misha Charoudin (@mgcharoudin) on

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie