Geen twijfel mogelijk dat je de tuner Overfinch kent. Het Britse bedrijf verdient zijn brood door overmaatse bumpers en wielen te monteren op Range Rovers en Defenders. In dit geval hebben ze een poging gedaan om het middelste kind van Range Rover-familie op te stoeren. Dit is de Overfinch Range Rover Velar.

Alles moet koolstofvezel

Met muurbloempjes werd geen rekening gehouden. Nee, de Overfinch Range Rover Velar is geen allemansvriend. De tuner graaide flink in de bak koolstofvezel en dat moet maar net je smaak zijn. Overfinch bedacht een nieuwe grille, splitter, spoiler en diffuser. Ligt het aan ons of lijken de splitter en de luchtinlaten sprekend op die van de Lamborghini Urus?

Over meer vermogen rept Overfinch met geen woord. Om de look af te maken, monteerde de tuner monsterlijke 22-inch velgen. En wat zijn dikke velgen zonder dikke uitlaten? Helaas – ze zijn niet echt. Kunnen we bij dezen niet afspreken dat we neppe uitlaten heel ver in het verleden moeten achterlaten? Voor nu een gele kaart voor Overfinch.

Kopen, kopen, kopen

Het hele pakket heet officieel ‘Range Rover Velar geherdefinieerd door Overfinch’. Pakkend. Wel een belangrijk verschil: elke upgrade is apart te bestellen. Dus mocht je alleen interesse hebben in de 22-inch velgen van Estrella, dan kost dat je omgerekend 5.600 euro. Of heb je liever alleen de grille? 3.800 euro, alsjeblieft.

Mocht deze Overfinch Range Rover Velar niet je smaak zijn, dan is er nog altijd de Range Rover Velar SVAutobiography. Daar hoef je niets meer aan te doen, behalve het folietje van de nieuwe sleutel afpulken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)