Waar je mee omgaat, daar word je mee besmet. En in dit geval is dat helemaal niet zo erg. De Nederlandse plaatjesmaker en McLaren-rijder Nicky Romero gaat veel om met Rico Verhoeven (en Joseph Klibansky, ook een fervent McLaren-rijder) en stak de bokser zodoende aan met het McLaren virus. De atleet waar je niet mee wilt sollen stapte eerder dit jaar in een oranje McLaren 720S. Maar andersom werkt het net zo, want dankzij Verhoeven stapt Romero nu in een Land Rover.

De nieuwe auto van Nicky Romero is een Range Rover Velar SVAutobiography. De zwarte SUV is voorzien van de voor Land Rover (en Jaguar) bekende knoeperd van een V8 die met veel gedonder en geraas 550 pk over alle vier de wielen uitblaast. Waardoor de dik 2.000 kilo zware Velar haast achteloos in 4,5 seconden vanuit stilstand naar de 100 sprint en een topsnelheid noteert die ver voorbij de 250 km/u ligt. Overdreven? Ja. Fijn? Ja, heel fijn!

De Velar stond eerst op zilvergrijze velgen, maar Nicky Romero vond zwart beter passen bij de andere accenten van de auto, dus liet hij de velgen nog even aanpakken. Volgens het kenteken is de prijs van deze nieuwe Velar maar liefst 175.253 euro. Romero rijdt hem als onderdeel van zijn ambassadeurschap voor Land Rover-dealer Terlouw in Oosterhout. Naast de Land Rover rijdt Romero zoals gezegd ook een McLaren – een 570S Spider, om precies te zijn.

Matchend wagenpark

Rico Verhoeven stapte eerder dit jaar zelf ook weer in een Range Rover Sport, na een kort hiaat bij Porsche. En zo hebben de twee Nederlandse bekendheden een matchend wagenpark: allebei een Land Rover en een McLaren. Bovendien hebben ze ook allebei een motorfiets, maar dan niet van hetzelfde merk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie