Deze Russische Batmobile kan van jou zijn

Nog ergens 800.000 euro liggen?

Foto('s): Auto.ru FastBoomProBatmobiel te koop in Rusland rechtsvoor
Foto('s): Auto.ru FastBoomProBatmobiel te koop in Rusland voor
Foto('s): Auto.ru FastBoomProBatmobiel te koop in Rusland linksvoor
Foto('s): Auto.ru FastBoomProBatmobiel te koop in Rusland interieur
Foto('s): Auto.ru FastBoomProBatmobiel te koop in Rusland achter
Batmobiel te koop in Rusland rechtsvoor
Batmobiel te koop in Rusland voor
Batmobiel te koop in Rusland linksvoor
Batmobiel te koop in Rusland interieur
Batmobiel te koop in Rusland achter

Ergens nog 55 miljoen Russische roebel in een oude koffer liggen? Hou dat maar stil – daar gaat de AIVD vast vragen over stellen. Of beter: geef het snel uit. Dit is je kans om je gespaarde Russische geld uit te geven aan een iconisch stukje filmgeschiedenis. En het is geen suf museumstuk: deze Batmobile rijdt echt.

De Batmobile staat te koop op Auto.ru en heeft ongeveer 120 kilometer gereden. Het zou een accurate replica zijn met een 5,0-liter benzinemotor die 502 pk produceert. Het ontwerp komt rechtstreeks uit de film Batman V Superman. De bak is uiteraard een automaat, want je zou maar met Superman aan het duelleren zijn, en tussendoor ook nog eens moeten hannesen met de pook.

Wat koop je met deze Russische Batmobile?

Andere bijkomstigheden zijn dat het stuur afneembaar is, de deuren elektrisch open- en dichtklappen en de ramen gepantserd zijn. Deze Batmobile zit boordevol leukigheden zoals sportstoelen, sfeerverlichting, alcantara, AUX- en USB-poorten, bluetooth, Android Auto en navigatie. Hij heeft zelfs bi-xenonkoplampen.

Helaas kunnen we hem niet testen en met 0 naar 100 km/u-tijden voor de dag komen. Wel kunnen we zeggen dat je voor dit grapje omgerekend zo’n 770.000 euro kwijt bent. Als je dan toch op zoek was naar een Batmobile, koop dan deze en laat ons er een dagje mee rijden.

Foto’s: FastBoomPro

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken