Of je daar nu de auto’s van Musk mee complimenteert of belachelijk maakt, je kunt nu echt stellen dat Tesla’s rijdende spelcomputers zijn. Bij de nieuwste update zit een belangrijk deel om het vertier in de auto te verhogen, want je kunt nu de controller van bijvoorbeeld de PlayStation koppelen om via de boordcomputer spelletjes te spelen. Serieuze spellen, zelfs.

Je kunt vanaf nu gamedienst Steam gebruiken in de Tesla Model S en Model X. De update is er alleen voor de modellen vanaf 2022. Ook heb je er Premium Connectivity-pakket voor nodig, het pakket waarmee je ook karaoke, videostreamen en een internet browser bij krijgt. Eerder kon je ook al spellen van de Atari in Tesla’s spelen.

Je Tesla is een echte gameconsole

Wanneer je de update hebt gedownload, kun je alleen spellen spelen die er voor de Steam Deck (zeg maar de Switch van Steam) zijn. Hieronder vallen games als Wreckfest en de F1-gameserie. Neem dus gewoon je PlayStation- of Xbox-controller mee in de auto, verbind hem via bluetooth en voor je het weet rijdt je door Night City heen in Cyberpunk 2077.

De kerstupdate van Tesla brengt nog veel meer met zich mee. Zo komt Apple Music, is de Dog Mode verbeterd en is de verborgen Rainbow Road-functie nu makkelijker toegankelijk. Ook krijgt de Model Y Performance een rijmodus voor het circuit. Hieronder valt een G-meter, een systeem dat al je racedata bijhoudt en speciale instellingen voor je elektromotor, ABS en ESC.

Tesla’s gaan los op een voetballied van André Hazes

Na de nieuwe update kunnen de auto’s een nieuwe lichtshowtje geven. Laat het ritme van de flitsende lichten nu net op het nummer Wij houden van Oranje van André Hazes zijn. Oké, de melodie bestond al in het Schotse lied Auld Lang Syne, maar toch. Wij houden gewoon vast aan het idee dat het voor het Nederlandse volk is. Op naar het volgende voetbaltoernooi!

De nieuwe lichtshow

Reacties

  • Hihi heeft op 15 december 2022 geschreven:

    Gimmick updates die breed in de media gezet worden, maar ondertussen loopt overal het marktaandeel en/of de verkopen terug. Ze worden aan alle kanten ingehaald door concurrenten met betere auto’s voor (veel) minder geld.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)