Nou, de tweede show zit er al weer op, en in tegenstelling tot de eerste hebben we tot nu toe nog niemand in verlegenheid gebracht. Alhoewel, er waren er genoeg die klachten hadden omdat het bij hoge uitzondering eens over auto’s ging.
 
Wie de show gezien heeft, zal zich wellicht afvragen wat er met de Dodge Challenger is gebeurd die Richard Hammond kocht voor de American Road Trip. Na zijn avonturen op de zoutvlakte is de auto naar een garage gegaan voor een flinke check-up en schoonmaakbeurt. En daarna is ie te koop gezet.
 
Maar we komen er nu achter dat vanwege de creditcrisis in Amerika niemand een oranje tweedeurs musclecar boven aan het verlanglijstje heeft staan. En dat terwijl Richard een paar maanden geleden er nog fors voor in de buidel moest tasten. Het resultaat: tot nu toe geen enkele geïnteresseerde!
 
Dus wie interesse heeft in een fully loaded Challenger met weinig mijlen op de teller en de status van een TV-ster, die weet waar hij of zij moet zijn. En verder, vertel ons even wat je van de uitzending vond. Wij luisteren, zelfs als we je geen auto kunnen aansmeren…
 

Reacties