Gisteren toonde Sony de PlayStation 5 aan de wereld. Tijdens het evenement kregen we ook gelijk een trailer te zien van Gran Turismo 7. Als we de eerste beelden mogen geloven, belooft de opvolger van Gran Turismo Sport een game te worden die teruggaat naar de roots van de oude GT-games. Het huidige GT Sport richt zich voornamelijk op e-sports en online racen. Een richting die veel die-hard fans tegen het zere been schopte.

Met Gran Turismo 7 lijkt singleplayer weer een grotere rol te krijgen. Het menu is weer zoals vanouds een stad waarbij verschillende plaatsen allemaal hun eigen rol hebben. En virtuele tuners kunnen ook hun lol op. In het menu zien we weer een icoontje met Tuning Parts Shop. De auto’s in Gran Turismo 7 kun je dus weer volledig upgraden en aanpassen naar je eigen wensen.

De interface tijdens het gameplay-gedeelte lijkt nog sterk op die van Gran Turismo Sport. Dat betekent echter niet dat dit ook in de uiteindelijke game zo eruit komt te zien, aangezien dit nog een vroege trailer is. Het is dan ook nog niet bekend wanneer de game zal verschijnen. Gran Turismo Sport verscheen uiteindelijk twee jaar na de oorspronkelijke releasedatum. Verwacht dus ook niet dat je deze game voor Kerst kunt spelen.

Trailer Gran Turismo 7 is officieel

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear