Stel nou, je wilt een Volkswagen Golf R, maar je hebt veel mensen te vervoeren en wij hebben geen zin om een originelere invalshoek te bedenken voor een artikel. Dan kom je simpelweg uit bij deze Volkswagen T6 Multivan. Op magische wijze groeide het vermogen van deze Transporter van 205 pk naar 355 pk. Vierwielaandrijving had ie al.

Of nou, magisch… De 2.0 TSI in de Volkswagen T6 Multivan is exact hetzelfde als die van 90 procent van de vermogensbeulen van de Volkswagen Groep. Neem de Volkswagen Golf R, Cupra Ateca, Volkswagen Arteon, Seat Leon Cupra, Audi S3 en zelfs de Bugatti Chiron. Oké, die laatste is een geintje. Een softwarematige ingreep is al snel voldoende.

De gloednieuwe T6 Multivan kreeg direct luchtvering die de Volkswagen met stadsbus-ambities plat op de grond kan leggen of in staat stelt in de offroad-modus door diepe plassen te boenderen. Om het gejengel achterin tot een minimum te beperken, is er een PlayStation 4 geplaatst. Koop echter geen FIFA, want dat werkt averechts.

Wat kost de Volkswagen T6 Multivan met Golf R-power?

Kopen? Voor 105.034 euro krijg jij de sleutels van deze Volkswagen T6 Multivan met meer power dan een Golf R. Let wel op: de Belastingdienst komt dan ook nog even innen, want de VW staat in Duitsland.

Reacties

  • Benoit guy heeft op 27 april 2019 geschreven:

    Hallo; kunnen de zetels apart uitgenomen worden achteraan ?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)