De kit van Wald voor de Lexus LX 570 bestaat al een tijdje, maar tot nu toe had je Japanse tuner de groot gesmoelde SUV nog niet in volledig zwart uitgevoerd. Of murdered out, zoals de kenners het noemen.

Volgens Urban Dictionary is de definitie van murdered out: ‘wanneer een voertuig zowel zwarte lak als zwarte wielen heeft. De raamtint moet ook zeer donker zijn en andere accessoires zoals verduisterde achterlichten helpen ook bij het donker maken van de auto.’

De Lexus LX 570 knapt er zowaar vanop. Het gaat van een gedrocht waar je nog niet eens je fiets tegenaan zou zetten, naar een duistere zeecontainer waar de gemiddelde gangsterrapper knikkende knieën van krijgt. Eén ding is zeker: je gaat wel aan de kant als je de Wald Lexus LX 570 in je binnenspiegel ziet. Behalve als je Snapchat belangrijker vindt en dus niet zit op te letten. In dat gevalt ramt de corpulente Lexus je gewoon van de weg.

Waarom ziet de Wald Lexus LX 570 er beter uit?

Waarschijnlijk omdat zwart afkleedt en die gigantische bek, die normaal chroom is, wat kleiner oogt. De Wald Lexus LX 570 ziet er dus slanker uit, terwijl hij eigenlijk 80 millimeter breder is door zijn wielkastverbreders. Verder bestaat de kit uit een voorspoiler, zijskirts en een achterspoiler.

Godzijdank hebben we de Lexus LX 570 niet in Nederland, want alle spoedeisende hulpafdelingen zouden volstromen met mensen die spontaan bleek in hun ogen gooien. Maar, áls Lexus de LX naar Nederland haalt, moet het wettelijk verplicht worden hem door Walt aan te laten pakken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear