Niet genoeg geld op de bank om jezelf om te toveren tot F1-coureur, maar wel genoeg gespaard voor een BMW 7-serie uit 2015 met wat extra’s? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Japanse tuner Wald verkoopt namelijk bodykits voor deze serie BMW’s met een extra remlicht. Eentje die heel wat weg heeft van de remlichten die je vindt op F1-auto’s.

Zwarte bizon

Wald noemt hun bodykit met F1-remlicht de ‘Black Bison’. Waarom? Omdat zwarte bizons die door de woestenij rennen, Wald doen denken aan kracht en agressiviteit. Met andere woorden, met deze bodykit moet jouw BMW 7-serie overkomen als een flink pissige bizon die net de onvergeeflijke wildernis heeft overleefd.

Zou de Japanse tuner iets gerookt hebben voordat ze met die omschrijving op de proppen kwamen? Die kans is aanwezig. Maar goed, dat neemt niet weg dat de ‘Black Bison’-bodykit met F1-remlicht er zeer cool uitziet.

Andere projecten van Wald

Het Japanse bedrijf heeft in het verleden auto’s van onder andere Rolls-Royce, Lamborghini en Lexus onder handen genomen. Dus misschien heb je weleens eerder een auto van een prestigieus merk met opsmuk van Wald voorbij zien komen. Op het internet dan, want in het echt zijn ze extreem zeldzame verschijningen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)