Engeland, Aston Martin en 007 – er was geen peperduur marketingbureau nodig om deze samenwerking te bedenken. De GP van Engeland is 1.007e Grand Prix ooit en daarom gaat Aston Martin Red Bull Racing een samenwerking aan met de filmproducent van de James Bond-films. Misschien durven ze het zelfs aan dit weekend alvast wat details te verklappen over de nieuwe James Bond-film?

Het team vertelt dat ze licenced to thrill zijn (graag gedaan, Red Bull) en plakt de RB15 van Max Verstappen en Pierre Gasly vol met 007-stickers. Achterop de vleugel krijgen de coureurs een bekende Engels kentekenplaat. Max krijgt de plaat van de Aston Martin uit Goldfinger en Pierre het nummerbord van de Aston uit The Living Daylights.

Daarnaast kleedt het team de garage aan als het laboratorium van Q, de uitvinder bij MI6. Red Bull kennende zullen ze de twee coureurs ook laten opdraven om wat geinige PR-activiteiten te doen voordat ze in de auto’s mogen stappen. Morgen om 11:00 uur zie je de twee auto’s hun eerste rondjes maken over het circuit van Silverstone.

Foto’s: Red Bull Content Pool

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)