Na What ever it Takes, Lion Unleased en Picture Perfect zou je bijna zeggen dat het leven van de 25-jarige coureur inmiddels goed genoeg gedocumenteerd niet. Blijkbaar niet, want Viaplay gaat nog een documentaire maken over het leven van Max Verstappen. De driedelige documentaireserie gaat ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion‘ heten.

De streamingsdienst belooft een ‘unieke inkijk in het leven van een jong racetalent’. Via interviews met vrienden komen we meer te weten over de simracer, Limburger en tweevoudig F1-wereldkampioen. Natuurlijk gaat de serie ook in op de bijzondere band tussen vader Jos en zoon Max. Lijkt verdacht veel op eerdere docu’s, maar we laten ons graag verrassen.

Max Verstappen over de nieuwe documentaire

‘Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven. Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad’, zegt Verstappen op Verstappen.com.

Ook vader Jos geeft zijn blik op de docu: ‘Het is ongelooflijk om mijn zoon te zien groeien tot een van de meest gedreven en beste coureurs ooit in de sport, en ik ben zo trots dat ik deze reis samen met hem ben begonnen. Ik hoop dat deze serie kijkers meer waardering zal geven voor de opofferingen en het harde werk van iedereen die betrokken is bij het behalen van succes op het hoogste niveau.’

Releasedatum van de Max Verstappen-documentaire

Vanaf 2 april is de documentaire ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ te zien bij Viaplay. Laten we hopen dat Viaplay ook meekijkt wanneer Verstappen thuiskomt na een avondje stappen en zusterlief hem staat op te wachten om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Geen idee waar we het over hebben? Kijk het fragment uit de Ziggo Sport-docu hieronder even.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear