Ongeacht wiens schuld het is, het moet enorm frustrerend zijn om van de baan gekegeld te worden door je grootste tegenstander. Zeker als je de punten hard nodig hebt in het kampioenschap. Hoewel zowel Lewis Hamilton als Max Verstappen ongetwijfeld flink gebaald hebben afgelopen zondag, heeft het akkefietje volgens de regerend wereldkampioen geen effect op zijn verstandshouding met Max. Als hij sinds de GP van Engeland zijn mening niet bijgesteld heeft, tenminste.

Hamilton drinkt nog graag biertje met Verstappen

Formule 1 Magazine publiceerde gisteren een quote van Lewis Hamilton online uit een interview van voor de GP van België: ‘Ik zie niet in waarom ik geen biertje zou kunnen drinken met Max.’ Hij maakt daarbij een bijzondere vergelijking: ‘Ik heb me op dat gebied altijd laten inspireren door Nelson Mandela. Hij zat 28 jaar lang in de gevangenis en toen hij werd vrijgelaten ging hij een kop thee drinken met de man die hem achter de tralies had gestopt.’

De crash van zondag zou dus ook geen invloed moeten hebben op de mening van Lewis over Max. In hetzelfde interview geeft Hamilton aan dat hij zich niets aantrekt van alles wat er op social media gezegd wordt. Iemand laat hem soms wat zien, maar hij kijkt verder niet actief op de netwerken. Het scheelt voor Hamilton dat hij daarbij – naar ons weten – geen Nederlands spreekt, want niet alle Nederlandse fans zijn heel erg over de Mercedes-coureur te spreken. Of zelfs heel erg niet.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie