Met de races in Miami, Texas en Las Vegas is de VS goed vertegenwoordigd op de F1-kalender. En dan kunnen de Amerikaanse fans ook nog met niet al te veel moeite uitwijken naar Canada of Mexico. Oud-F1-coureur Robert Doornbos vertelt in zijn column in de komende editie van TopGear Magazine over zijn plannen om naar de race in Vegas te gaan. Daar kwam hij snel van terug.

‘Vooral Vegas wordt zowel op als naast het circuit een wild weekend. Ik probeerde een kamer te boeken om die GP bij te wonen en vroeg twee nachten bij Caesars Palace aan; wat denk je dat het kost? 64.000 dollar’, schrijft Robert Doornbos in zijn column. Hij had het hierbij kunnen laten, maar hij kon het niet laten om nog even terug te mailen voor een gebbetje.

‘Is dat inclusief ontbijt?’

Want voor dat geld mag je wel verwachten dat je minimaal wat een paar stukjes bacon en wat roerei krijgt in de ochtend, maar dat valt vies tegen: ‘Dus ik mailde terug met de vraag of het wel inclusief ontbijt was. Bleek niet zo te zijn, dus toen heb ik gezegd dat ze het mochten laten zitten.’ Goede tip dus voor wie die kant op gaat: neem even een zakje krentenbollen mee.

Reacties

 • Chris heeft op 20 januari 2023 geschreven:

  Voor 100 dollar of minder kun je ook wel een kamer huren in Vegas. Nogal sterk verouderde hotels daar, viel mij op toen ik daar een paar jaar geleden was. . Dat cholestrolontbijt mogen ze houden.

  Reageer
 • Toon heeft op 20 januari 2023 geschreven:

  Hoezo krentenbollen?
  Iets wat meer money in je pocket, kom je verder mee.
  😉😉
  Toon vinkx

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)