Zat je te snuffelen op het internet naar een last-minute naar een leuke bestemming, klik dan je browser dicht, want voor 375 euro per persoon, kun deze Max Verstappen-limousine op de kop tikken die drie weken geleden nog opnieuw gespoten is. En eind augustus is de GP van België, dus die kun je ook direct meepakken.

De Max Verstappen-limousine is een twintig jaar oude, verlengde Cadillac DeVille met drie zitrijen en een kofferbak waar je een irritante passagier voor straf in kunt stoppen als hij de officiële regels van Shotgun niet respecteert. Achterop zorgt een spoiler voor de nodige downforce en parodie-stickers staan garant voor goedgemutste medeweggebruikers.

Eigenaar Gijs reed met de Cadillac-limousine met Red Bull Racing-uitdossing een rit door Scandinavië van 6.000 kilometer. Die paar duizend kilometer van jouw trip kunnen er dus ook nog wel bij. De 4,6-liter V8 is volgens de verkoper ‘redelijk zuinig’. Het scheelt dat je de benzinekosten met maximaal acht personen kunt delen, want zoveel mensen passen er in de limo.

Eventuele tenten en koelboxen kun je kwijt op het dak, waar je eventueel ook een set lampen op kunt zetten. En laat nu niemand zo flauw zijn om te klikken bij Red Bull, want het F1-team vindt het vaak niet zo leuk als je met hun kleuren en logo’s aan de haal gaat. En zoals elke straatpoëet kan beamen: snitches get stitches.

Voor slechts 375 euro per persoon kun je de Max Verstappen-limousine hier op de kop tikken.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie