Als wij meestervoorspeller zouden zijn, zouden we het wel weten: avondje casino, paar miljoen pakken en ergens in de zon rentenieren. Je kunt je afvragen waarom niet meer waarzeggers deze tactiek toepassen, als ze écht in de toekomst kunnen kijken. Of zijn wij nou te sceptisch? Hoe dan ook, medium Thomas Woolthuis doet bij JFK wat voorspellingen voor het F1-seizoen 2023.

Woolthuis zegt tegen JFK: ‘Drie keer is scheepsrecht, zeggen ze, maar dat wil niet betekenen dat dit voor Max geldt. Ik heb het idee dat hij het volgende seizoen de winst moet weggeven. Hij zal hoog eindigen in het klassement, maar hij gaat geplaagd worden door technische problemen en daardoor redt hij het net niet om voor een derde keer op rij wereldkampioen te worden.’

Geen titel voor Verstappen, wel succes voor De Vries

Volgens de meestervoorspeller wordt Max Verstappen gedwarsboomd door een groentje: ‘Een jonge coureur gaat Max flink op de hielen zitten. Of in dit geval op de achterlichten. Max krijgt te maken met een nieuwe, vrij jonge coureur.’ We denken hierbij direct aan Oscar Piastri. Misschien ook wel aan Nyck de Vries, maar die is twee jaar ouder dan Max.

‘Ik zie een nieuwe, jonge energie die Max voorbij zal kunnen gaan. De tijd zal het leren, maar één en één is twee. Het zou zo maar kunnen dat Nyck de Vries tijdens zijn debuutjaar flink gaat scoren’, zegt Woolthuis. Wat ‘flink scoren’ precies inhoudt, weten we helaas niet. We durven hier dan ook geen voorspelling aan wagen.

Reacties

 • Chris heeft op 10 juli 2023 geschreven:

  Deze ”meestervoorspeller” Woolthuis is in ieder geval niet heel geloofwaardig meer.
  Graag een reactie van de heer Woolthuis over zijn presteren dit jaar, in ieder geval niet meer in functie of een functie elders….

  Reageer
 • Nostradamus heeft op 4 januari 2023 geschreven:

  Schrijf dan geen artikel, wat een ontzettende kwats is dit zeg. Schaam je Top Gear, echt waardeloos.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)