Of je Sebastian Vettel en Charles Leclerc op deze frisse Puma Ferrari sneakers gaat zien, moet nog blijken. Feit is wel dat de hagelnieuwe schoenen perfect passen bij hun pas gepresenteerde F1-auto’s van 2019. En niet alleen vanwege die steigerende paardjes op de hak. De kleuren matchen immers ook nog.

Jij mag ze gewoon schoenen noemen, maar voluit heten ze ‘PUMA SF RS-X Trophies’. Waarin SF staat voor Scuderia Ferrari. Helaas is RS geen automotive knipoog, maar staat die afkorting voor Running System. Iets met de zool van de schoen en een techniek die stamt uit de jaren ’80. We zullen je de details besparen.

Liever focussen we op de (niet erg overdadige) Ferrari-kenmerken van deze Puma Ferrari sneakers. Rood en geel zijn vrij nadrukkelijk aanwezig op de verder witgrijze sneaker. Maar het opvallendst zijn de Ferrari-schildjes op de hak. Die – in het geval van deze schoen – niet eens een dure optie zijn.

Koop je een Ferrari en wil je een logootje op het voorscherm, dan moet je daar behoorlijk voor in de buidel zijn. Van Puma krijg je ze gratis. Of ja, je moet er natuurlijk wel een vrij heftig paar schoenen voor kopen. Ben je F1-fan en dan met name van de renstal van Ferrari, dan zijn deze robuuste voetunits weer een nieuwe manier om je support te tonen.

Vanaf 23 februari liggen ze in de winkel. Hoeveel ze gaan kosten, is bij ons nog niet bekend. Of je er net zo snel van gaat stappen als Vettel hard rijden kan, weten we ook niet.

Reacties

  • Jim Janssen heeft op 19 februari 2019 geschreven:

    Of ze zo snel kunnen spinnen als Vettel, is niet bekend.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)