Een nachtje weg met je geliefde met de Audi RS 7, wat kan er mis gaan? Je boekt een prima hotel waar je niet eens zelf je auto hoeft te parkeren. Klinkt betrouwbaar. De eigenaar van de RS 7 hierboven zal verschillende slapeloze nachten hebben gehad van zijn avontuur in het Amerikaanse Baltimore. Zijn Audi RS 7 werd eerder door een hotelbediende gestolen, waarna nog eens drie gewapende mannen de auto overnemen.

Als de Audi-rijder zijn RS 7 achterlaat bij de valet-parkeerder, blijkt de kerel er mee aan de haal te gaan. Hij rijdt naar een buurtwinkel waar een automeeting gaande is. Met zo’n auto kun je inderdaad flink indruk maken op andere autogekkies. Bij de bijeenkomst stappen drie gewapende mannen op de hotelbediende af en stelen de gestolen Audi RS 7.

De Audi RS 7 die twee keer werd gestolen, wordt teruggevonden

Wat de nieuwe dieven met de auto doen, is niet bekend. Maar uiteindelijk dumpen ze hem om onbekende reden, waarna de lokale politie de auto opspoort. De RS 7 blijkt zwaar mishandeld te zijn. ‘Ze hebben de hele koets verwoest. De deuren kunnen niet eens open. Er is een hele tank benzine verspeeld’, vertelt de rechtmatige eigenaar van de RS 7 aan Fox 5 News. Die tank benzine is misschien wel het kostbaarste verlies. Ah nee, het is Amerika.

De man kan niet geloven wat er is gebeurd. Hij heeft de Audi nieuw gekocht en betaalde toen 120.000 dollar, omgerekend ongeveer 110.000 euro. De schade gaat in de duizenden dollars lopen, verwacht de eigenaar. Het hotel probeert de pijn te verlichten door een gratis overnachting aan te bieden. Dat zou wel het laatste zijn wat wij zouden willen van het hotel. Wel zijn we benieuwd wat de verzekering van dit verhaal vindt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)