Als Fortnite een auto is, dan moet het wel een Tesla zijn. Jongeren vinden het cool terwijl ouderen erover morren, het verandert de complete industrie waarin het opereert en heeft veel, heel veel vreemde extra’s. En beide blijven innoveren. In het geval van de game kun je binnenkort in een nieuwe wereld stappen genaamd Hypnopolis. Op dit virtuele eiland kun je de nieuwe BMW iX2 configureren. Nee, echt.

Een tijdje terug verschenen er al wat beelden van de elektrische BMW X2. Ook bij de aanstaande Bimmer kan de omlijsting van de nieren licht geven. Voorlopig kun je alleen het prototype van de BMW iX2 in Fortnite zien. In het spel kun je de BMW op een plateau zien staan en kun je hem verschillende velgen aanmeten, zoals normale vijfspaaks wielen of iets krankzinnigs als hamburgers. Ook lijken de achterlichten nog niet klaar voor productie.

Hoe kan ik de BMW iX2 configureren in Fortnite?

BMW-contentgoeroe Pia Schörner deelt op LinkedIn een trailer van het virtuele eiland. Naast het verbouwen van de iX2 kun je er racen op een soort Hot Wheels-baan. Kijk, daar hebben we nog eens wat aan. Altijd beter dan dansende twaalfjarigen die elkaar de oorlog verklaren. Je kunt trouwens nu al op het BMW-eiland landen. Gebruik daarvoor de volgende code in de game: 3541-0917-2429.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)