Consumentenadvies, we geven het graag. Voor elke portemonnee. Als je bijvoorbeeld het budget hebt voor een Toyota Aygo, hebben we al een paar passende alternatieven voor je. Een Porsche Cayenne, Volkswagen Phaeton of een BMW M3.

Gaat je budget richting ‘luipaard als huisdier’ of ’24-karaats afwasborstel’? Daar discrimineren wij niet in. Koop dan deze goudkleurige Brabus Rocket 900. De zwaar gekietelde V12 is snel genoeg om de zilveren kogels van je gouden AK47 voor te blijven.

Hoe snel is de Brabus Rocket 900?

Een betere vraag is: wat heb je om over op te scheppen als je de sleutels van de Brabus Rocket 900 op de bar gooit? De sprint naar 100 km/u kost 3,7 seconden. En voor 900 pk, is dat niet bizar snel. Zou Brabus echt goud hebben gebruikt? Brabus paste de kilometerteller aan zodat hij tot de 400 gaat (klinkt indrukwekkend, maar dat ding is digitaal). De topsnelheid is – vermoedelijk begrensd – op 350 km/u. Veel sneller en je banden vliegen aan flarden. Iets wat je niet wilt boven 350 km/u. Of eigenlijk niet eens bij 100 km/u.

Wat is er aan de binnenkant aan de hand?

De binnenkant staat garant voor een gouden tijd. Letterlijk. Brabus smeet de cabine vol met goudkleurige accenten, leer en alcantara. Aan de buitenkant vind je nog eens een flinke zwik koolstofvezel. En het F1-stijl remlicht in de diffuser is best cool. Kopen? Kost je slechts 1.800.000 VAE-dirham, ruwweg 460.000 euro. En dan hopen dat het dezelfde goudtint is als je gewrapte G-klasse.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)