Crashes in Nederland afgelopen weekend

Nederland was afgelopen weekend een slagveld voor blik...

Foto('s): Kalslasie op YouTubeCrashes in Nederland
Foto('s): Kalslasie op YouTube
Foto('s): Kalslasie op YouTube
Foto('s): Jorn KeuterNissan GT-R Crash
Crashes in Nederland
Nissan GT-R Crash

Afgelopen weekend verplaatste de Bermudadriehoek zich tijdelijk naar ons kikkerlandje. Of je nou te hard of te zacht reed, het ging mis. We verloren daardoor een Nissan GT-R, een Lamborghini Murciélago met een bijzondere ex-eigenaar en nog tragischer: een grijze Mercedes A-klasse. Dit zijn de drie meest spraakmakende crashes in Nederland van afgelopen weekend.

Stuk: oude Lamborghini Murciélago van Jon Olsson

In Rotterdam kwam gisteren de oude Lamborghini Murciélago van Jon Olsson aan zijn einde. De Red Bull-atleet had in zijn modificatiedrift de voorwielaandrijving van de Murciélago verwijderd. Dat achterwielaandrijving met een V12 listig kan zijn, bewees deze bestuurder. Het lijkt wel alsof we in ons land maximaal één Jon Olsson-bolide mogen hebben. Als er eentje bij komt, moet er weer eentje weg.

Kapot: deze A-klasse op de A2

Wat er precies aan de hand is met de onderstaande bestuurder is niet helemaal bekend. Om wat voor reden dan ook rijdt de A-klasse niet harder dan 20 km/u over de A2. Op 6:20 gaat het mis.

Gesloopt: Nissan GT-R op Zandvoort

Op Circuit Park Zandvoort maakte de bestuurder van deze Nissan GT-R een stuurfout en plantte zijn Godzilla met de neus in de muur. Zonde!

Update: Filmpje is verwijderd 🙁

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken