Het plebs ziet komende maandag om 09:45 uur pas de nieuwe Ferrari 812 Superfast Spider. Gewaardeerde klanten mochten de dakloze V12 al eerder zien, maar niet iedereen hield zich netjes aan de regels en een van de aanwezigen trok zijn telefoon en stuurde een foto van de nieuwe Ferrari de wereld in.

Het metalen dak van de Ferrari 812 Superfast Spider klapt naar hoge waarschijnlijkheid in met een druk in de knop.  Er is nog enige twijfel of de cabrio Spider gaat heten of Aperta. Vrijwel zeker is dat dat de 812 Superfast een atmosferische 6,5-liter V12 krijgt met 800 pk – anders zou de naam niet meer kloppen. Verwacht de auto binnen een jaar bij de Ferrari-dealer.

Naast deze Ferrari, vertelt ‘een zeer betrouwbare bron’ aan een forumgebruiker van Ferrarichat, dat er een Ferrari Portofino Coupé aan zit te komen. Ook zal de nieuwe Ferrari 488 worden voorzien van een twin-turbo V8-hybridemotor. Terwijl we ons richten op het topsegment van Ferrari’s, lijkt de SUV Purosangue steeds realistischer te worden.

De laatste dakloze V12 van Ferrari voor de massaproductie stamt uit 2005, dat was de 575 Superamerica. Het wordt dus ook wel weer eens tijd voor een V12 cabrio. Betere foto’s en alle informatie komen maandag vrij.

Ferrari 812 Superfast Spider is gelekt

View this post on Instagram

 

First glance at the #ferrari812superfastspider

A post shared by Grant Baker (@grantkbaker) on

Reacties

  • Ezequiel heeft op 6 september 2019 geschreven:

    812 barchetta

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)