Vergeet je vaak Flitsmeister aan te zetten voordat je vertrekt met de auto? Dan is er een feilloze oplossing om toch nooit boetes te rijden. En dat is je gewoon aan de snelheid houden. Maar heb je toch graag dat Flitsmeister altijd aangaat als je in de auto stapt? Je weet wel, voor de file- en veiligheidsmeldingen? Dan is er nu de Flitsmeister Two.

De Flitsmeister Two is de opvolger van een apparaatje waarvan je de naam wel kunt gokken. Je plakt het bluetooth-apparaatje in de auto en verbindt hem met de telefoon. Elke keer als je telefoon in de buurt komt van de Two gaat Flitsmeister automatisch aan. Bovendien zie je de meldingen ook op het schermpje van de Two. De One had geen schermpje.

De twee knoppen zijn terug op de Flitsmeister Two

Naast het nieuwe schermpje zitten er weer twee knoppen waarmee je kunt aangeven of de mobiele flitser er nog staat. De Two werkt op een batterij die 30 dagen meegaat. Opladen gaat via een USB-B-kabeltje. Je kunt hem alleen opladen als je hem uit de houder haalt, dus je kunt hem niet permanent aan het stroom hangen in de auto.

De prijs van de nieuwe Flitsmeister Two

De Flitsmeister Two kost 79,95 euro en je kunt hem op de officiële website bestellen. Best wat geld om één handeling te besparen, maar er staat wel een flinke besparing tegenover mocht je wel regelmatig vergeten de app aan te zetten. Je krijgt een jaartje gratis Flitsmeister Pro bij de aankoop. Bestel je nu, dan zou hij nog vóór kerst binnen moeten zijn.

Advertentie

Reacties

 • Chris heeft op 3 december 2021 geschreven:

  80 euro voor een apparaat waar je vrijwel niets op ziet en, als je echt snel rijdt, het waarschijnlijk al te laat is om nog af te remmen?

  Voor een beetje meer koop je een Tomtom autonavigatie met flitspaal en trajectcontrole waarschuwingen, dat is een veel betere koop. Dan kun je die flitspaal allang van te voren zien aankomen. Met die boetes in NL heb je dat zo terugverdiend en dan heb je ook een volledig navigatiesysteem met veel extra informatie.

  Reageer
 • Erwin heeft op 2 december 2021 geschreven:

  Heel de wereld gebruikt tegenwoordig USB-C en dit ding moet je opladen met een MICRO-USB kabel. Wie heeft dit nou weer besloten? Ik wacht wel op de Flitsmeister Three.

  Reageer
 • Boellie heeft op 2 december 2021 geschreven:

  Beetje jammer net de one gekocht, als ik wist dat de two uit zou komen had ik wel even een weekje gewacht.

  Reageer
 • Ron heeft op 2 december 2021 geschreven:

  Dan zou er een simkaart in moeten en zou het ding uiteindelijk heel duur worden.

  Reageer
 • Jg heeft op 1 december 2021 geschreven:

  En nog steeds werkt die niet op zichzelf. Moet altijd een bluetooth verbinding hebben met je telefoon.
  Gemiste kans en had de Two tenminste echt nieuw gemaakt.

  Reageer
 • Sido heeft op 1 december 2021 geschreven:

  Er zit ook een optie is de filtsmeister app die de app autatisch start wanneer je gaat rijden. Scheelt weer in de aanschaf kosten

  • Goof heeft op 2 december 2021 geschreven:

   Precies, die gebruik ik ook, ideaal👍🏽

   • Goof heeft op 2 december 2021 geschreven:

    Btw werkt ook op de motor met je headset 👍🏽

    Reageer
   Reageer
  Reageer
 • henk heeft op 1 december 2021 geschreven:

  Heb er 1 besteld met 2 jaar erbij.

  Reageer
 • Nick heeft op 1 december 2021 geschreven:

  Bij flitsmeister ONE werkte automatisch starten ook al

  • Ed heeft op 5 december 2021 geschreven:

   Bij mij deed hij dat tot voor een paar maand geleden ook maar nu moet ik steeds vaker eerst de FM app openen om verbinding met de One te kunnen maken. Zouden ze dit bewust hebben gedaan?

   Reageer
  Reageer
 • albert heeft op 1 december 2021 geschreven:

  Mijn flitsmeister pro start al automatisch op als mijn telefoon verbonden wordt met Android-auto

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie