De Volvo’s van de Nederlandse politie bereiken langzamerhand de pensioengerechtigde leeftijd (in autojaren). Daarom is de politie op zoek naar tachtig nieuwe boevenvang-apparaten. Ford Nederland meldt vandaag trots ‘de nieuwe spierbal van onze blauwe dienders’ te leveren: de Ford Focus RS.

De Ford Focus RS van de Nederlandse politie is een handig stuk gereedschap: dankzij de Drift Mode zijn rookgranaten direct overbodig. Tuig kan maar beter oppassen: van nul naar ‘handen omhoog’ doet de Ford Focus RS in 4,7 seconden en de topsnelheid ligt op 266 km/u. Dat is dus 16 km/u sneller dan een Audi ‘Ramkraak’ RS 4.

De Ford Focus RS met 350 pk heeft daarbij de meest veelzijdige doelgroep ooit. Hij spreekt taxibedrijven, oudere echtparen en zelfs rotsknuffelaars aan. Wat zeg jij? Tachtig keer een Ford Focus RS of ook nog een stuk of wat van de andere bloedsnelle hot hatchbacks? Oh, en komt er nou gekwaak uit je achterste?

Advertentie

Reacties

 • Sharkey says at 7 april 2017:

  Jullie zouden het echt moeten voorstellen! XD

  Reply
 • Rolf 3200 says at 4 april 2017:

  Tja, ik rijd met een VW VII Golf R Oettinger 450 pk… 0-100 in 3,9. Top ca. 300 km/uur. Misschien moet de Nederlandse Marechaussee voor de zekerheid toch ook een maar upgrade plannen voor die Ford RS in calculeren… Ik kom zeker niet racen in Nederland! Het circuit van Francorchamps lijkt me absoluut veel veiliger ;-)) en geen geflits of cameragedoe!

  Reply
 • Willem says at 3 april 2017:

  Ook dit is volgens mij een 1 april grap.

  Reply
 • hans says at 1 april 2017:

  Prankkk

  Reply
 • N. says at 1 april 2017:

  Ik vroeg me al af wanneer t zou komen…

  Reply
 • Johan says at 1 april 2017:

  Weer een 1 April grap !

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie