Hoe lang duurde het voordat zere ogen, een droge mond en een overvolle blaas jouw GTA-marathon nekten? Geen 22 dagen, vermoeden we. En dat is dus hoe lang deze auto al in GTA 5 rondrijdt. De gamer (of waarschijnlijk gamers) blijft non-stop rondjes rijden door het digitale San Andreas tot de nieuwe GTA 6 uitkomt. Of tot mensen stoppen met betalen. Voor elke gedoneerde euro rijdt de auto drie uur extra. De beheerder van de video beweert echter dat het geen vetpot is en hij of zij zou tot nu toe nog geen 60 euro verdiend hebben.

Hoe het kanaal 10HoursMovies het precies volhoudt, is niet bekend. Zoals wij het zien, zijn er drie mogelijkheden. Misschien hebben ze een flink team van mensen die elkaar afwisselen. Dat kan, maar de Obey Tailgater waarin ze rijden is nog wel verdacht schadeloos. Is het dan wellicht een video die telkens opnieuw afgespeeld wordt? Niemand gaat immers een paar uur lang kijken om de livestream te checken op herhalingen, toch? De derde optie is een soort zelfrijdende bot, al lijkt ons dit wel erg onwaarschijnlijk.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de nieuwe GTA 6 uitkomt, maar de streamer denkt dat we nog één jaar van de release verwijderd zijn. Wij denken van niet, want de PlayStation 5 zal eerst uit moeten komen. De nieuwe console heb je volgens Sony ‘voor volgend jaar kerst’ in huis. De stream moet dus nog minimaal één jaar in de lucht blijven.

Livestream: non-stop rondjes in GTA

Advertentie

Reacties

 • Wesley heeft op 29 oktober 2019 geschreven:

  Is een bot, een gamer, of meerdere gamers, kunnen geen 24 dagen rijden zonder te crashen en als de stream werd geloopt was er wel iemand achtergekomen.

  • ZoMilan heeft op 29 oktober 2019 geschreven:

   Ze rijden in een gemodde Audi, ik denk dat de mod zo is gemaakt dat er geen schade op de auto komt, sterker nog ik zag ‘m net redelijk hard met de zijkant op een andere auto inrijden, geen krasje.

   Reageer
  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie