Zelfs als je 400 tot 500 keiharde ekkermannen in je binnenzak voelt branden, kun je niet zomaar naar de winkel om een PlayStation 5 te kopen. Sony kan – met name door het tekort aan computerchips – de vraag niet bijbenen. Ben jij één van de mazzelaars die wel zijn geld uit handen mocht geven, dan kun je sinds vandaag aan de slag met de opgewaardeerde versie van GTA Online voor de PS5. Maar wacht nog heel even voordat je begint.

Spelers die al een imperium in GTA Online op de PS4 hebben opgebouwd, kunnen al hun geld, auto’s en gebouwen overzetten naar de PS5-versie om te genieten van de opgepoetste graphics. Alleen: het probleem is dan wel dat je je vrienden op de PlayStation 4 achterlaat. Bij GTA Online op de PS5 kun je niet tegen vrienden op de PS4 spelen. Zorg dus dat ál je GTA-maatjes de overstap maken. Of in ieder geval je vrienden die niet telkens je auto opblazen.

Nieuw is de Career Build-functie in GTA Online voor de PS5

Sta je toch te trappelen om aan de slag te gaan met de nieuwe GTA Online voor de PS5? Dan kun je je alvast storten op de nieuwe Career Builder. In deze modus kun je een nieuwe organisatie of een nieuwe motorclub oprichten. Ook krijg je de eerste keer 4 miljoen aan GTA-dollars helemaal gratis. Dan begin je dus met een leuk zakcentje om GTA Online op de PS5 toch te kunnen ervaren.

Reacties

  • Ben heeft op 27 mei 2022 geschreven:

    Kan je je account ook weer terugzetten van de PS5 editie naar de PS4 editie?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear