We hebben een schade-expert ingeschakeld om even te factchecken of het klopt wat ze zeggen, maar ook deze persoon beaamde: deze Aventador SVJ is stuk. Heel erg stuk, zelfs. De arme Lamborghini kwam onder een vrachtwagen van 22.000 kilo terecht in de heuvels van Beverly Hills. En dat terwijl hij veilig in zijn garage stond, met slechts 725 kilometer op de teller.

Ben jij handig met wat ducttape, kabelbinders en een busje WD40? Dan kan het lonen om een bod te plaatsen op deze geplette Aventador SVJ. Op een veiling van Copart kun je nu een bod plaatsen om de jonggebruikte Aventador op de kop te tikken. Op het moment van schrijven moet je een bod van omgerekend minimaal 81.000 euro plaatsen (maar daarmee is de minimumprijs van de verkoper nog niet bereikt).

De geplette Aventador SVJ zou van een beroemd atleet zijn geweest. We hebben overigens geen flauw benul wie dat zou kunnen zijn; voor hetzelfde geld is het een basketballer of een honkbalspeler. Door zijn verschijning in het nieuws zou je dus kunnen zeggen dat deze Lamborghini dubbel beroemd is.

Is de auto zijn geld waard?

Het ziet er voor ons uit als een vrij kansloze onderneming, want het heeft er alle schijn van dat zelfs de motor naar de herrie is. Dat zou verklaren waarom het bieden op de geplette Aventador SVJ nog niet heel hard gaat. Eén voordeeltje: de airbags zijn nog heel en ook het interieur is nog in prima staat. De monocoque misschien ook nog wel. Wil je de gekraakte Lambo per se hebben, dan moet je wel snel zijn. Wanneer we dit bericht plaatsen, staat er op de klok van de veiling nog iets meer dan vijf uur.

De specificaties van de Aventador SVJ

Weet je de auto weer in ere te herstellen, dan word je getrakteerd op twaalf cilinders, geen turbo, 770 pk, 720 Nm en 350 km/u. De 0-100-tijd is 2,9 tellen, 0-200 duurt slechts 8,8 seconden. De waarde van een niet-geplette Aventador SVJ is ten noorden van de 800.000 euro. Er werden 800 exemplaren van deze uitvoering geproduceerd.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)