Interessant klusje voor Pepe’s Towing Service in Los Angeles. Daar reed een vrachtwagen tegen een huis van 12 miljoen dollar. Met zijn kraanwagen met de bijnaam Hulk (zie ook de groene neonverlichting) rukte berger Josh uit om de vrachtwagen te bevrijden. Leuk voor ons: alles is vastgelegd op video.

De vrachtwagen vloog de bocht uit in Beverly Hills. Of voor de GTA-spelers: de villawijk Rockford Hills. Hij raakte daar het huis van een ‘beroemd atleet’ en belandde op een Lamborghini Aventador SVJ Roadster. Een nieuwe bestellen zit er niet meer in voor de eigenaar, helaas. Ook raakte de vrachtwagen van ruim 22.000 kilo een onbekende Bentley en een Mercedes-Maybach S 650. We sluiten trouwens niet uit dat de vermeende Bentley eigenlijk een Rolls-Royce is, als we de video zo zien. Zomaar de vrachtwagen naar achteren trekken was geen optie, omdat het huis en de auto’s dan verder beschadigd zouden raken.

De toedracht is onbekend

‘Hoe de crash is gebeurd, daar ben ik niet zeker van. Maar ik weet wel dat de vrachtwagen op een vreselijke plek terechtkwam. Hij zat klem tussen het huis en lag bovenop een Lamborghini en Bentley. De eerste stap was om de truck precies goed te laten kantelen zodat ik de Maybach kon laten wegrijden, aangezien die auto niet al te erg beschadigd was’, meldt de berger. Hieronder zie je in detail met uitleg van de berger hoe de vrachtwagen verwijderd werd uit zijn benarde positie.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)