Als rijkaard met een voorkeur voor snel blik sta je voor een dilemma. Kies je voor elke auto de mooiste kleur voor dat specifieke model, of ga je stoutmoedig voor één kleur voor je gehele autocollectie? Speel je de laatstgenoemde zet, zal de jeugd je een eindbaas op Instagram noemen.

De laatste optie geeft de meeste voldoening wanneer je je garagedeuren open trekt – of open laat trekken door je bediende – maar je loopt wel het risico dat de kleur niet elke auto complimenteert. Bovendien zijn er gelimiteerde voertuigen waar het een schande zou zijn om de kleur te veranderen.

Heritage Edition Vehicles

John Hennessey maakt in ieder geval een goede zaak voor Team Uniforme Kleuren met zijn Heritage Edition Vehicles. De rood-witte voertuigen bouwde Hennessey ter ere van het 10.000ste aangepakte voertuig door het tuningsbedrijf. De kleur is het toepasselijke ‘Race Red’.

De Ford Mustang Heritage Edition produceert 820 pk en de F-150 doet het met 768 pk. De nieuwe Ford GT is motorisch volledig standaard. De Ford GT uit 2005 zou zomaar het HPE850-pakket kunnen hebben waardoor ie 861 pk produceert. Samen goed voor 3.096 pk.

De Ford Mustang en Ford F-150 kun je direct kopen bij de Texaanse tuner. De nieuwe Ford GT is een lastiger verhaal. Dit is het voertuig van John Hennessey en de beste man heeft met Ford een contract getekend dat hij de supercar niet zomaar verkoopt, net als elke andere GT-eigenaar.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie