Net over de Nederlandse grens, op twee uur rijden van Utrecht, bij het vriendelijk klinkende plaatsje Wuppertal, vind je de tuner Manhart, die zeer onvriendelijke creaties bouwt. Waaronder deze Jeep Trackhawk ‘Manhart GC900’. Ze noemen het de krachtigste SUV ter wereld.

Laten we dat gelijk even ontkrachten, want de Toyota Land Speed Cruiser met 2.000 pk en de Trackhawk HPE1200 bestaan ook nog. Aannemelijk is wel dat je hier kijkt naar de krachtigste SUV die je nu direct kunt kopen. Voor de schappelijke prijs van 142.340 euro is de Jeep Trackhawk Manhart GC900 voor jou. Daar komt nog een schep BPM en BTW bovenop als je ‘m niet op grijs kenteken zet.

Informatie over de Jeep Trackhawk Manhart is schaars, maar duidelijk is dat Manhart het vermogen van de 6,2-liter V8 ophoogde van 717 pk naar 900 pk. De 0-100-tijd zal daardoor een stuk lager zijn dan de standaard 3,7 seconden. Verder monteert Manhart 22-inch velgen, flink bredere wielkasten, lagere ophanging en een bruin leren interieur.

Advertentie

Reacties

  • Chris heeft op 3 mei 2019 geschreven:

    Die Manhart weet heel goed om lelijke auto’s (b.v. de Cayenne) nog lelijker te maken, maar deze uitvoering van deze mooie Jeep is ronduit verschrikkelijlk, alleen al die stoelen, die zien er half aangepast uit, plaats er dan helemaal nieuw leer op en niet dit halve gedoe.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie