Iemand meer dan zeventig Mercedessen uit de jaren vijftig en zestig kwijt? Stom, je hebt ze ergens in een ondergrondse loods laten staan. Ene Jerryously neust graag in verlaten gebouwen en stuitte op deze enorme collectie klassieke Mercedessen. De auto’s lijken al een flinke tijd beneden in het donker te staan, maar verlaten zijn ze waarschijnlijk niet.

De uploader geeft weinig informatie over de loods of het verhaal achter de ruim zeventig klassieke Mercedessen, maar iemand in de reacties claimt dat ze eigendom zijn van een Mercedes-specialist. Voordat ze via een luik ondergronds gaan, zie je nog flink wat andere minder oude Mercedessen op stellages staan. We gokken dat er nog een volledige video zal verschijnen.

Hoe de auto’s in hemelsnaam daar beneden komen? Op Instagram laat de avonturier van krappe ruimtes weten dat er verderop in de ondergrondse loods een grote ingang is waar de auto’s naar binnen zijn gereden. Het kan zijn dat de auto’s daar relatief droog staan om gerestaureerd te worden of om kaalgeplukt te worden voor onderdelen.

Advertentie

Reacties

 • Martin heeft op 8 september 2023 geschreven:

  Geen opkoper te vinden denk ik. Moet zeker via de trap naar boven in onderdelen,hahaha gr Martin

  Reageer
 • Worldman26 heeft op 6 september 2023 geschreven:

  Daar zijn al vaker mensen binnen geweest en hebben de gestipt lijkt het wel!!

  • RobR heeft op 6 september 2023 geschreven:

   Ze maken het ook wel wat spannender dan het is. Via een luik afdalen. Er blijkt dus gewoon een grote ingang te zijn. Maar wel een mooie vondst.

   • Triplemania heeft op 6 september 2023 geschreven:

    Of het filmpje laat gewoon zien welk avontuur ze op dat moment beleefden. Dat later blijkt dat er ook “gewoon” een grote ingang is, tja.

    • Roelof van Houten heeft op 11 september 2023 geschreven:

     Wie weet zijn ze toendertijd ergens ontvreemd om ze testrippen voor onderdelen
     Als de chassisnummer overeenkomen met eventuele aangiften van ontvreemding.

     Reageer
    Reageer
   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie