De eerste regel van urban exploring is niet ‘oppassen voor zwakke vloeren’ of ‘eerst netjes toestemming vragen’, maar ‘als je het opneemt, fluister dan altijd in de camera’. Om die reden hebben we de video hieronder een stukje doorgespoeld. Of je moet gek zijn op ASMR, kijk dan zeker de video even vanaf het begin. Hieronder zie je hoe een stel gasten een Camaro vindt in de kelder van een verlaten villa.

De verlaten villa staat ergens in een dorpje in Italië. De sfeer binnenin is nogal spookachtig. Het enorme huis zou ergens vóór 1800 gebouwd zijn en rond 1930 koopt een arts het huis. Naast een grote liefde voor het fascisme (als de vondsten links en rechts authentiek zijn) heeft de arts nog een grote passie: auto’s van de vijand. Want in de kelder staat een Chevrolet Camaro uit 1968.

Volgens de filmer verdwijnt de arts in de jaren zestig op mysterieuze wijze en is de villa sindsdien helemaal verlaten. Als de auto van de arts is geweest, dan kan hij er dus nooit lang mee gereden hebben. De avonturier zegt dan ook dat het interieur als nieuw is. Op stof, schimmel, spinnenwebben en roest op het plaatwerk na, natuurlijk. Hij laat de tellerstand van de Camaro Rally Sport helaas niet zien.

Het kan natuurlijk ook zijn dat de villa niet meer bewoond is sinds de jaren zestig, maar dat iemand wel een kans zag om de garage te gebruiken voor zijn Chevrolet Camaro. Dat klinkt ergens een stuk aannemelijker. Hoe dan ook is een oude Camaro in een Italiaanse horrorvilla een gekke vondst, zeker gezien de waarde van een goed exemplaar. Check de beelden hieronder.

Chevrolet Camaro in kelder van Italiaanse horrorvilla

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)