Lumma Design kon het natuurlijk niet laten: een nieuwe bodykit maken voor de Bentley Bentayga. Begrijpelijk. Als die lummels van Startech het doen, en die pummels van Mansory, dan kun jij als Lumma uiteraard niet achterblijven. Zucht.

Toegegeven: zeker vergeleken met dat Mansory-mormel valt de Lumma-kit nog mee. En ze geven je bij Lumma Design genoeg keuze. Kies je voor de veel te grote 24-inch wielen, de iets minder veel te grote 23-inch of de iets groter dan normale 22-inch? Verder mag je ook nog kiezen of je die zwarte carrosseriedelen zwart laat of het kleurtje van de rest meegeeft. Sympathiek.

Dus gigantische wielen en een grote bodykit. Dat was het? Nee, er is wel degelijk meer veranderd. De uitlaat-uiteindjes zijn gemaakt van koolstofvezel en je hebt keuze uit een dakspoiler en een ieniemienie achterspoiler, die op een uit de kluiten gewassen ruitenwisser lijkt.

Het interieur stelt je ook weer diverse keuzes. Neem je bijvoorbeeld een leren, houten, koolstofvezel, aluminium of met alcantara beklede binnenkant? Of gewoon alles tegelijk? Kan ongetwijfeld ook. Wil je een echte show-off zijn? Dan kan er zelfs een familiewapen of logo voor je gemaakt worden. Staat leuk, gestanst in de stoelen of zo. Aan de motor (benzine of diesel) verandert trouwens niets. Maar maak je geen zorgen: daar zijn ze nog mee bezig.

Aan de positieve kant: Lumma is ‘made in Germany’. Dus het is in ieder geval sterk genoeg om je frustraties over het uiterlijk van deze Bentley te kunnen uiten zonder dat er iets afbreekt. Ben je benieuwd naar de nieuwe wide-body kit voor de Bentayga? Dan kun je ‘m zien op de autoshow van Genève.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)