'NFS Underground 2 Remastered is onderweg'

Zet maar op: Snoop Dogg Ft. The Doors - Riders On The Storm

Need for Speed Underground 2
Need for Speed Underground 2

Electronic Arts gaat fans in 2020 en 2021 heel blij maken met remasters van populaire spellen, zo maakt de spelmaker bekend via een e-mail aan investeerders. Het strategiespel Command & Conquer is daarbij al bevestigd. Diverse sites melden daarnaast dat de kans groot is dat ook NFS Underground 2 opgepoetst wordt voor een nieuwe release.

NFS Underground 2 kwam uit in 2004. Het was de eerste game uit de Need for Speed-reeks waarbij vrij rondgereden kon worden in het fictieve Olympic City. Veel fans van de reeks beschouwen het als de beste NFS tot nu toe. Wereldwijd werden er meer dan 11 miljoen exemplaren van het spel verkocht. Je snapt direct waarom het een uitstekende kandidaat is voor een remake.

Goed, voor nu is er officieel nog niets bekend en EA bevestigde zelf nog helemaal niets. Het duurt sowieso nog wel even, want eerst moet Need for Speed Heat nog uitkomen. Die game ligt volgende week vrijdag, op 8 november, in de winkels. We vermoeden dat de opvolger daarvan in 2021 komt. Dus wellicht komt NFS Underground 2 Remastered dan toch echt in 2020.

Reacties
  1. Haikaz zegt op 1 november 2019 om 18:02:

    SUPER HYPE!!!! BIG BIG YES!!! PLEASEE!!! Never ever gave up on NFS! Best ever! And give us more NFS movies!!!!!

  2. Jeremy zegt op 31 oktober 2019 om 19:21:

    En nu freakstyle motorcross nog 😁

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken