James Bond kreeg door de jaren heen flink wat auto’s onder zijn zitvlees geschoven door partijen met bepaalde interesses, bijvoorbeeld commercie. Ford betaalde bijvoorbeeld een leuke som om 007 in een Mondeo te laten rijden als huurauto. Of wat dacht je van de BMW Z3 in Goldeneye. Nu wordt de Heineken Martini drinkende agent zijn benzinemotor ontnomen voor een groener imago.

Volgens The Sun zet regisseur Cary Joji Fukunaga de protagonist niet in een Vantage, Vanquish of Valkyrie, maar in een volledig elektrische Rapide E – de gelimiteerde uitstootloze tegenhanger van de Ferrari GTC4Lusso. ‘De keuze was doorgezet door de nieuwe regisseur van de film, die een totale boomknuffelaar is’, zei een bron tegen het nieuwsmedium. Wel zou de auto allerlei toffe gadgets krijgen.

De Aston Martin Rapide E zou de hoofdrolspeler van een ongelofelijke actiescène zijn. ‘James Bond staat onder meer bekend om de fantastische auto’s en deze film zal niet teleurstellen’, aldus The Sun. Of het de enige auto is waarin James Bond rijdt, is niet bekend. De eerder genoemde Ford was ook niet de hoofd-auto van meneer Bond. De film zou in april 2020 in de bios moeten verschijnen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)