Beter komen we er maar gelijk voor uit: wij houden van de Porsches van Manthey-Racing. Heb je meer overtuiging nodig, kijk dan even wat Chris Harris vindt van de Porsche 911 GT2 RS MR die het Nürburgring-record brak. Dit is het nieuwste product van de raceliefhebbers van Manthey, en hij heet de Porsche Cayman GT4 MR.

De motor blijft zoals ie is

De Porsche krijgt geen extra power. De 4.0 produceert nog altijd 420 pk en 420 Nm. De zescilinder houdt van toeren maken, het maximale koppel is pas beschikbaar tussen de 5.000 en 6.800 tpm. De topsnelheid van 304 km/u wordt pas behaald bij 8.000 tpm. In 4,4 seconden is de sprint naar 100 km/u klaar.

Wat de Porsche Cayman GT4 MR dan wel onderscheidt

De aangepaste 718 is nog meer toegespitst op circuitgebruik. De tuner geeft de Cayman nieuwe dempers, remblokken en lichtgewicht wielen. De achterspoiler staat op nieuwe poten en op de vleugel zit nu een gurney flap (het flapje op de achterkant. Qua uiterlijk zijn de wijzigingen minimaal, maar het oogt fantastisch.

Welke effecten de aanpassingen van de Porsche Cayman GT4 MR exact hebben op je rondetijden, dat weten we niet precies. Maar bij Manthey weten ze wat ze doen, dus de aanpassingen zullen je zeker geen windeieren leggen.

Reacties

 • Forza 8 heeft op 28 augustus 2021 geschreven:

  @ Sharp, alles goed verder?

  Wat mij betreft de lekkerste Porsche van het moment en een betere koop dan zijn dikbil `rear-engine` broer.

  Reageer
 • Sharp heeft op 26 maart 2021 geschreven:

  Haha masha Allah brothers and sisterz. I think they mean MISTER

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)