Een aantal zaken in het leven gaat onvermijdelijk door. Bijvoorbeeld ouder worden, de komst van eb en vloed, de productie van nieuwe F&F-films en de uitgifte van kentekens. Je moet dus precies op het goede moment toeslaan voor de perfecte kentekenplaat.

Het kenteken van de Rolls-Royce Phantom 8 is RR-802-P. De gele-platenboer deelt inmiddels platen uit die beginnen met de ‘S’. De eerstkomende paarhonderd jaar ga je dus geen kenteken meer aantreffen dat zo perfect is voor een Ro-Ro.

Het is tevens de bekendste Rolls-Royce Phantom 8 van Nederland – wellicht ook omdat het tot voor kort de enige was. En dus ook de eerste. De Phantom was smakelijk voer voor de grote spiegelreflexcamera’s met daarachter een fanatieke autospotter met rugzak.

Van wie is de Rolls-Royce Phantom?

De Roller staat te koop bij importeur Cito Motors in Eindhoven. De demo is nog in gebruik tot oktober dit jaar. Persdemo’s staat normaal gesproken niet hoog op het lijstje aanraders, maar in dit geval kunnen we ons slecht voorstellen dat er heel gewelddadig mee gereden is.

Wat kost de Rolls-Royce Phantom met de kop eraf? Voor 628.000 euro mag je ‘m in oktober komen ophalen. Voor 545.000 euro euro heb je een gloednieuwe – maar daar zitten dan nog geen opties op of aan.

Reacties

  • Chris heeft op 9 april 2018 geschreven:

    Leuk, maar heeft die wel een derde zitrij? Anders zie ik toch maar van de koop af.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)