Heel vervelend als je op het punt staat om een nieuwe Rolls-Royce te bestellen en je merkt dat je eigenlijk nét 600.000 euro tekortkomt. Het overkomt de beste. Wil je toch een klein beetje Rolls-Royce toevoegen aan jouw auto? Dan kun je nu terecht bij de Duitse tuner Manhart. Voor 1.990 euro installeren zij een sterrenhemel die volgens de tuner ‘vergelijkbaar is met die van Rolls-Royce’. Op de foto’s zie je een Golf GTI met de sterrenhemel, maar ze installeren hem in elke auto.

Andere wijzigingen

De Manhart VW Golf GTI staat 40 millimeter lager dankzij veren van H&R. Gecombineerd met de 19-inch velgen geeft dat een mooie gelijke ruimte tussen de wielen en de wielkasten rondom. De velgen komen trouwens van Manhart zelf. Daarnaast plakken ze een extra rode lijn in de grille, op de zijkant en over de lengte van de auto. Op de foto’s lijken de lampen in de grille te ontbreken – maar misschien zijn ze gewoon niet zo goed zichtbaar.

Manhart VW Golf GTI krijgt 290 pk

Manhart noemt deze Volkswagen de GTI 290. Het cijfer geeft het vermogen aan dat de 2.0 nu produceert. Met een nieuw stukje software verhogen ze het vermogen van 245 naar net geen 300 pk. Dat moet de motor makkelijk aankunnen, want de GTI Clubsport van Volkswagen produceert al 300 pk en de Golf R haalt 320 pk uit dezelfde motor.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie