Neem een TG-abonnement met F1 2019 en win

Pre-order F1 2019 en maak kans op een reis naar de GP van Frankrijk

TopGear-abonnement met F1 2019
TopGear-abonnement met F1 2019

Verstappen is lekker bezig dit seizoen, maar het lukt nog niet om Hamilton te verslaan. Denk jij dat je het beter kan dan de snelle Limburger? Dan heb je binnenkort de kans om dit te bewijzen met F1 2019. Op 28 juni komt het nieuwste deel in de reeks Formule 1-games uit. Je moet dus nog even wachten, maar je kunt de game nu alvast voordelig bestellen bij een 1 jaar TopGear voor € 79,95!

F1 2019 komt in twee edities. De Anniversay-editie is de game in de vorm die je kent van voorgaande jaren, met de gevechten tussen de huidige coureurs. Maar dit jaar is er ook een Legends-editie waar de rivaliteit tussen de legendarische coureurs Senna en Prost wordt uitgelicht. Welke versie je ook kiest, beide edities kun je bij een jaarabonnement op TopGear voor de PS4, Xbox One en PC bestellen.

Maak kans op een geheel verzorgd weekend naar de GP van Frankrijk

De eerste 100 mensen die dit abonnement afsluiten maken kans op een geheel verzorgde 4-daagse reis naar de GP van Frankrijk inclusief vliegreis, hotel, transfers, tickets en Nederlandse reisleiding. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door Sportstadion en heeft een waarde van € 548 per persoon. Kijk hier voor meer info over deze reis.

Je hoeft hier verder zelf geen actie voor te ondernemen, als je bij de eerste 100 abonnees van dit abonnement zit, ontvang je automatisch bericht als je gewonnen hebt. Uiteraard ontvang je dan ook nog gewoon F1 2019, zodat je ook zelf kunt oefenen op Circuit Paul Ricard.

Die kans wil je toch niet missen?

Klik snel op onderstaande button en kies voor de Anniversary of Legends editie van F1 2019 om kans te maken op deze reis.

preview

F1 2019 Legends Edition

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws