TopGear-tv is terug! De vorige keer werden onze mannen bijna levend gekookt in de Ethiopische woestijn, was er iets met een lijkwagen en werden ze bijna geëlektrocuteerd in de Engelse Midlands. Maar op de een of andere manier hebben Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris er toch in toegestemd nog een seizoen op tv te verschijnen met hun ten minste toch een klein beetje naar autojournalistiek neigende autojournalistieke programma.

Ze pakken nu alles veel verstandiger aan. Zo testen ze budgetcabrio’s tijdens een roadtrip van het Britse Bognor naar Essex. Oh, en ze racen met een McLaren Speedtail tegen het nieuwste gevechtsvliegtuig van de luchtmacht, de nu al roemruchte JSF. En ze bekijken hoe de hoogste bergtoppen van Peru zich verhouden tot oude Amerikaanse barrels. Ook doen ze mee aan de Baja 1000. En ze ontdekken of het mogelijk is te bungeejumpen met een auto. (Conclusie: de ‘afdaling’ is opvallend eenvoudig. Het hele ‘afremmen van de auto voordat ie de grond raakt’, dat bleek wat lastiger.)

Op 26 januari zie je de eerste aflevering van TopGear seizoen 28, om 21:00 uur op BBC2. Een uitgebreide preview lees je in TopGear Magazine 176 – vanaf donderdag 16 januari in de winkel.

Trailer TopGear seizoen 28

Reacties

 • TG heeft op 16 januari 2020 geschreven:

  Deze 3 mannen zijn mogelijk de combinatie om Top Gear in stand te houden.

  • Remon heeft op 16 januari 2020 geschreven:

   Ik kan er echt niet naar kijken.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)