Je hoeft geen marketingorakel te zijn om dit gat (en wát voor eentje) in de markt te spotten. Het was niet de vraag óf er kleine grilletjes voor de BMW M3 zouden komen, maar simpelweg een kwestie van wie als eerst zou zijn. Het is tuner Vorsteiner die de BMW M3 als eerste een setje kleinere nieren geeft.

Vorsteiner ontwerpt geen volledig nieuwe bumper voor de BMW M3 en M4, maar ze leveren vervangende delen voor de grille. De nieuwe units breken de nieren op in vier kleine luchtinlaten, waardoor het totale oppervlakte wat afgekleed wordt. Ze zijn te bestellen in kunststof voor omgerekend 800 euro of van koolstofvezel voor zo’n 1.300 euro.

Een lapmiddel, maar nog geen oplossing

De BMW M3 met kleinere nieren van Vorsteiner is daarmee niet direct een klassieke schoonheid zoals de eerdere M3’s. Het blijven vier grote gaten in de neus waar eigenlijk twee subtiele nieren moeten zitten met verticale spijlen. Er komt vast nog wel een andere tuner met een eigen visie op de grill.

De BMW M3 met een kleinere grille draagt meer spulletjes

Vorsteiner biedt een volledige line-up van koolstofvezel spulletjes aan voor de BMW M3. Je kunt het grilletje los bestellen, maar voor omgerekend 7.500 euro haal je de achterspoiler, de voorspoiler, de zijskirts en de nieren. Daarnaast is er nog een flink aanbod aan velgen om uit te kiezen.

Advertentie

Reacties

  • jef heeft op 18 januari 2022 geschreven:

    laat maar

    Reageer
  • jef heeft op 18 januari 2022 geschreven:

    ik kan de reacties niet zien wat

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie