Het lijkt Volkswagen niet heel veel uit te maken dat iedereen al weet hoe de nieuwe Volkswagen Golf 8 eruitziet. We kunnen ons niet heugen dat een merk zo nonchalant omsprong met de bekendmaking van de belangrijkste modellen. De hatchback werd al zonder camouflage bij de McDrive gespot en al als GTI in Zuid-Afrika. ‘Jullie kopen hem toch wel, waarom zouden we er een teasercampagne aan hangen?’, lijkt Volkswagen te denken.

Nu zien we iets dat lijkt op een instap-uitvoering van de Volkswagen Golf 8. Een witte lak, kleine velgen en een dichte grille. Onder de motorkap ligt ongetwijfeld een 1,0-liter driecilinder of misschien de 1,5-liter viercilinder. Dit is hoe je ‘m gaat zien bij autoverhuurders of als poolauto van bedrijven. Zonder poespas.

Tuurlijk, de kans bestaat dat iemand loopt te geinen en de Volkswagen Golf 8 in elkaar gefotosoept heeft, maar dat lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Zeker als je hem naast de officiële schetsen legt, komt het wel érg goed overeen. De foto’s werden gelekt voor een Slowaakse Facebook-pagina, en laat in dat land nou net een VW-fabriek staan. Op 24 oktober volgt officiële onthulling.

Reacties

  • Van69 heeft op 16 oktober 2019 geschreven:

    Ik hoop niet dat dit em wordt. Die koplampen met potloodstreepje is mij iets te vrouwelijk en bmw 5 serie. Eigen gezicht volkswagen!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)