Met nog iets meer dan een maandje te gaan kan het warmdraaien voor het nieuwe F1-seizoen beginnen. En hoe kun je dat beter doen met een gedramatiseerde terugblik op het fenomenale seizoen van vorig jaar? Op 11 maart verschijnt Drive to Survive seizoen 4 op Netflix. De serie gunt een kijkje achter de schermen bij het F1-seizoen van 2021 en is zelfs vermakelijk genoeg voor wie normaal geen F1 kijkt.

‘Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull’, zegt Netflix in de aankondiging. We zijn enorm benieuwd of wereldkampioen Max Verstappen in Drive to Survive seizoen 4 wel mee wilde werken aan de documentaire. Hij liet eerder weten dat hij het niet eens was met hoe de serie in elkaar geknipt was en dat er een verkeerd beeld werd geschetst.

In ieder geval genoeg materiaal voor Drive to Survive seizoen 4

Mercedes deed vorige seizoenen in ieder geval al vrolijk mee met de opnames, getuige de blote bips van Bottas in het vorige seizoen. In het persbericht staat uitsluitend beeld van Mercedes, Red Bull, de bijhorende coureurs én uiteraard de teambazen. Je weet in ieder geval zeker dat er een hoop boze geluiden gehoord zullen worden in het nieuwe seizoen van Drive to Survive. Het afgelopen F1-seizoen was nogal controversieel, mocht je het niet hebben meegekregen.

Drive to Survive seizoen 4 bestaat uit tien afleveringen en verschijnt dus op 11 maart. Dat is precies een week voor het begin van het nieuwe F1-seizoen. Op 18 maart 2022 trapt het feest af in Bahrein met de eerste trainingen. Dat is een normaal raceweekend met een kwalificatie op zaterdag en de race op zondag.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear