Normaliter als de marketingafdeling van een groot concern een zak geld neergooit bij een studio om een graantje mee te pikken van een populaire film, krijg je een geforceerde en ronduit gênante samenwerking. Zo deed Nissan ooit iets met de Star Wars-film Rogue One omdat ze toevallig een model hadden dat de Rogue heette.

Toen General Motors aankondigde dat ze een samenwerking met Dr. Evil (hij bracht geen zes jaar door aan de Kwaadaardige Medische School om Mr. Evil genoemd te worden, hartelijk dank) aangingen, voelden we de bui al hangen. We hadden meer vertrouwen in Mike Myers moeten hebben, blijkt maar weer.

Want de Super Bowl-reclame van General Motors met Dr. Evil is tamelijk geniaal. Tuurlijk, er zit een snufje commercie in, maar wat wil je ook. Het is in ieder geval duidelijk dat de acteur nog zeker genoeg mojo heeft om een vierde Austin Powers uit te brengen. Waar wachten ze nog op? Throw us a frickin’ bone here.

Overigens gaat GM er wel ver mee: ze hebben zelfs al hun profielfoto’s op sociale media veranderd in het kwade genie. Wat volgt? Een Hummer met LASER BEAMS?

Dr. Evil speelt in geniale Super Bowl-reclame van General Motors

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie