Je kunt natuurlijk je hengeltje achterop je fietsje binden en naar de lokale vijver gaan om te vissen. Maar dat is vlees noch vis. Daarom presenteert Bentley het neusje van de zalm: de Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner.

Het kasteel op wielen heeft vier speciale – uiteraard met leer beklede – opbergbuizen voor je werphengels onder de hoedenplank. Om te zorgen dat je je niet als een vis op het droge voelt, plaatst Bentley een koelbox voor je koude drankjes. Alcoholvrij uiteraard – want ‘wie ‘s nachts uit vissen gaat, moet overdag zijn netten drogen’. Of zo. En je moet nog terugrijden.

Naast de koelbox vind je nog een tweede compartiment om al je hengelaccessoires in op te bergen. Uiteraard is alles bekleed met de beste materialen. Als je natte laarzen hebt, vis je ook niet achter het net bij de Bentayga Fly Fishing, want Bentley plaatste handige waterdichte vakjes voor je natte spullen. Als je geen vin verroert om je spullen netjes op te bergen, is er gelukkig nog geen man overboord: er is een luchtontvochtiger in de auto. Dan meurt dat ding niet in no time naar natte hond. De kofferbak is bovendien bekleed met waterdicht materiaal.

Wat kost de Bentley Bentayga Fly Fishing?

Een prijsje voor de vis-Bentayga hebben we helaas niet, maar ga er maar vanuit dat de vis duur wordt betaald bij Bentley. Tsja, de vis moet ook een graat hebben. Ruik jij trouwens ook zo’n rare lucht?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)