De BMW Concept 4, met zijn gigantische varkensneus, is wat ons betreft direct klaar voor de slacht. Of ze bij BMW daadwerkelijk zo’n hekel hebben aan geld en aan hun eigen kopers dat ze de aankomende 4-serie met een dergelijke grote grille in productie nemen, valt nog te bezien. We doen in ieder geval graag een suggestie over hoe het óók zou kunnen zijn.

De Concept 4, die een idee moet geven hoe de nieuwe 4-serie eruit komt te zien, slaat niet volledig de plank mis. Het is lastig om weg te kijken, maar verplaats je blik van de neus naar de flanken en je ziet een goed gelijnd studiemodel met een bak potentie. Nog een klein beetje liposuctie toepassen bij de diffuser en je hebt een schitterende coupé.

Daarom zijn we zo vrij geweest om de neus van de BMW 8-serie, de laatste écht geslaagde BMW, te transplanteren op de Concept 4. Hopelijk kunnen we op deze manier het merk inspireren om die netvliesverscheurende gaten in de voorkant terug naar de krochten van de hel te sturen waar ze vandaan komen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie