Lekker hoor, gewoon in één moeite door. Vanochtend lanceerde BMW de nieuwe BMW M8, M8 Competition, M8 Cabrio en M8 Cabrio Competition. Een paar uur laten kieperen ze de M Performance Parts er al achteraan. Nu heb je precies alle opties op tafel om je droom-M8 samen te stellen. ‘Doe maar alles van M Performance Parts’ roepen bij de dealer is geen slecht idee.

De BMW M8 met M Performance Parts is niet krachtiger of sneller. De onderdelenlijst bestaat voor het exterieur vooral uit koolstofvezel onderdelen die plezierig moeten zijn voor je ogen. Bijvoorbeeld de omlijstingen van de nieren en de spiegels. Je kunt zelfs de motorruimte aankleden. De remblokken van M Performance Parts zouden wel beter moeten presteren.

Binnen in de BMW M8 met M Performance Parts vind je een stuur met koolstofvezel schakelflippers. De grepen zijn van alcantara, het markeerpunt voor het midden van het stuur is blauw en de stiksels zijn de kleuren van M. Om alles netjes te houden, kun je een autohoes kopen van M Performance Parts en een setje tassen voor je velgen – handig voor je winterset.

Reacties

  • maurits van Coevorden heeft op 6 juni 2019 geschreven:

    Is het heel erg dat ik dit de mooiste bmw ooit vind

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)