Hyundai heeft geknutseld aan de i10. Deze facelift krijgt meer snufjes vanbinnen en wat kleine veranderingen aan de buitenkant. Op het eerste oog ziet de Hyundai i10 facelift er nauwelijks anders uit dan zijn voorganger, maar als je goed kijkt zie je nieuwe led-dagrijverlichting en een nieuwe grille.

De Hyundai i10 is na de facelift een stukje veiliger geworden. Zo heeft hij nu rijbaanassistent en er is een achteruitrijcamera. Daarnaast krijg je een melding wanneer de achterklep niet goed dicht is of wanneer je iets of iemand op de achterbank hebt achtergelaten na het parkeren. Tot slot remt de Hyundai i10 nu ook automatisch voor voetgangers en fietsers. Wel zo aardig.

Het interieur van de Hyundai i10 na de facelift

Qua comfort gaat de Hyundai i10 er met de facelift op vooruit. Zo zijn er nu Apple CarPlay en Android Auto, USB-C poorten voor- en achterin en een plek om draadloos telefoons op te laden. In de kofferbak is ruimte voor 252 liter aan bagage. Voor extra ruimte heeft de bagageruimte een dubbele bodem. Klap je de achterbank naar beneden, dan heb je 1.050 liter aan bagageruimte.

Voor de N Line pakt Hyundai extra uit. Hij krijgt nieuwe bumpers, rode accentjes en 16-inch lichtmetalen velgen. Die rode kleur kom je ook aan de binnenkant tegen, bijvoorbeeld in de rugleuning. Wat de N Line moet kosten, is nog niet bekend. Van de standaard Hyundai i10 wel. Die moet 17.595 euro kosten. In de zomer moeten de eerste exemplaren in de showrooms komen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)